Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов започна официалните си обиколки

...
 Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов започна официалните си обиколки
Коментари Харесай

Цветанов взе да говори като царя

 

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов стартира формалните си обиколки из страната с защити хора на кръглите маси на Евроатлантическия си център.

Знаково първата среща бе в до неотдавна негов град-крепост Русе, където се изрече като някогашния цар Симеон Сакскобургготски относно бъдещия си политически план - ще каже,  когато му пристигна времето. Излъска овехтелия имидж на предходния кмет Стоилов, захапа ГЕРБ за корпоративни ползи в града и преповтори напълно тезата на умните и красивите, че за свалената цена на газа заслугата е на Евпопейската комисия, а ръководещите и Русия са позволили години наред да плащаме солена цена.

 „ Ние приказваме с хората за действителните неща, които би трябвало да се случат. Това, което бих подхванал като дейности, ще го направя обществено, когато пристигна нужния миг да го направя. Това за 19 април са тълкувания и спекулации, отхвърлих за сходна дата и сходно събитие. Единственото, което мога да кажа, че фактически в срещите, които върша всекидневно, даже и през днешния ден има хора, които споделят, че би трябвало да се направи политически план, тъй като център-дясно гласоподавателят не е показан политически “, изясни Цветанов, представен от briag.bg.

„ За мен някогашният кмет Пламен Стоилов е заслужен човек, един добър кмет, който съумя през всичките тези години да направи доста положителни политики и да осъществя доста европейски планове. А това, което се случи с номинацията на общинския началник, вие сами можете да извършите разбор и да си дадете отговор дали съм прав и дали това, което хората са ми споделили за корпоративни ползи, са били откровени, когато са ми го споделили. Но е реалност, че когато беше разгласен този претендент, след една седмица беше споделил, че за него не съставлява интерес да бъде общинският кмет. Само да кажем, че просто не си бяха създали труда да създадат инспекция дали в действителност дава отговор на изискванията за уседналост “, разяснява Цветанов.

 „ Всички чухме, че на Трети март цената на газа пада с 40%. Преди година стартира процедура от Европейската комисия и щеше да бъде наложена доста тежка глоба против Газпром за монополното му въздействие, а не е жест от Русия. Да благодарим на Европейската комисия за това, което направи за България, тъй като с изключение на нас Естония, Латвия, Полша са в същото състояние. Цената за газта се понижава, несъмнено за България най-осезаемо в процентно отношение. Но никой не си задаваше въпроса за какво през всичките тези години плащахме толкоз скъпа газ на нашите „ огромни “ другари от Русия, както се показват през всичките тези години и както се представяше от всички, които имат подготвеност да приказват по тези въпроси ", заключи Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР